Konfig produkter

Sådan opretter du produkter hvor lageret trækkes på varianter i magento

I denne video serie vil vi lærer dig hvordan, du kan oprette produkter hvor du styrer dit lager på varianter. Vi fortsætter med oprettelse af varer i vores cykelbutik. Vi skal nu oprette cykelbeklædning og vil derfor, oprette et egenskabssæt kaldet cykelbekladning og koble en egenskab på som vi kalder for størrelse.

Hvad er et konfigurerbart produkt?
Det er et hoved produkt hvor man kobler simple produkter på. Hvis du eksempelvis skal oprette en cykeljakke og den kan fås i størrelse s,m,l,xl vil vi gerne have systemet trækker lageret på størrelsen i stedet for på selve hovedproduktet. Derfor opretter vi et hovedprodukt med tilhørende simple produkter hvor lagret kan reduceres alt afhængig af hvilken størrelse kunden vælger.

Bemærk du kan godt bruge flere egenskaber, til oprettelse af konfigurerbare produkter. Du vil godt kunne have både farve og størrelse.

I den første video viser vi hvordan du opretter egenskaben størrelse så den kan bruges til oprettelse af konfigurerbare produkter. Vi viser også hvordan du oprette egenskabssættet cykelbeklaedning og kobler egenskaben på den.

Sådan opretter du et konfigurerbart produkt

Vi vil i denne video viser dig hvordan du opretter et konfigurerbart produkt. Husk at se videoen ovenfor så du du har en egenskab du kan bruge til, at oprette konfigurerbare produkter. Bemærk denne video går vi ikke i dybden med hvad de øvrige felter betyder, her henviser vi til videoen simple produkter. Denne video drejer sig udelukkende om hvordan du opretter konfig produkter.