OM CLKWEB

Velkommen til Clkweb


Webbureauet Clkweb blev stiftet i 2009. Siden opstarten har vi hjulpet mere end 50 nye webshop-ejere i gang med Magento. Det er vi stolte af, ikke mindst fordi vores mærkesag og mission er at kunne tilbyde en webshop-løsning af høj kvalitet, som samtidig er til at betale. Hovedparten af vores kunder er små og mellemstore virksomheder, der gerne vil etablere en ny webshop eller skifte fra deres eksisterende platform. Men uanset om du passer ind i den gruppe eller ej, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

Vores primære arbejdsopgaver er programmering, design, installation og opsætning af Magento. Vi er eksperter på vores felt, hvilket sikrer høj kvalitet i hele arbejdsprocessen, og at slutproduktet er 110 procent i orden. Vi har de bedste programmører og webdesignere, og vi kan tilbyde faste lave priser uanset omfanget af din opgave.

CLKWEB har base i Hinnerup i det nordlige Århus. Vi er tæt på motorvejsafkørsel 46 (Århus N), så hvis du er i nærheden, inviterer vi gerne på en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med din nye webshop.

Christian L. Knudsen, indehaver af Clkweb

Copyright © 2009-2023 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.