ClkWeb.dk - din Magento specialist i Århus

ClkWeb - et Magento firma med erfaring

 

Vi er et erfaren webbureau, med speciale i Magento webshop.

På denne side, kan du læse lidt om hvem vi er og hvorfor du skal vælge CLKWEB, som dit foretrukne webbureau.

Velkommen til Clkweb

Webbureauet Clkweb blev stiftet i 2009. Siden opstarten har vi hjulpet mere end 50 nye webshop-ejere i gang med Magento. Det er vi stolte af, ikke mindst fordi vores mærkesag og mission er at kunne tilbyde en webshop-løsning af høj kvalitet, som samtidig er til at betale. Hovedparten af vores kunder er små og mellemstore virksomheder, der gerne vil etablere en ny webshop eller skifte fra deres eksisterende platform. Men uanset om du passer ind i den gruppe eller ej, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

Vores primære arbejdsopgaver er programmering, design, installation og opsætning af Magento. Vi er eksperter på vores felt, hvilket sikrer høj kvalitet i hele arbejdsprocessen, og at slutproduktet er 110 procent i orden. Vi har de bedste programmører og webdesignere, og vi kan tilbyde faste lave priser uanset omfanget af din opgave.

CLKWEB har base i Hinnerup i det nordlige Århus. Vi er tæt på motorvejsafkørsel 46 (Århus N), så hvis du er i nærheden, inviterer vi gerne på en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med din nye webshop.

Christian L. Knudsen, indehaver af Clkweb

Læs Mere

Hvorfor CLKWEB?

 • Fleksibilitet
  Først og fremmest arbejder vi med kvalitetsløsninger. Men vi er ikke blinde for, at teknologierne ændrer sig konstant, og for at holde os selv på tæerne, tilpasser vi de forskellige skabeloner til den seneste teknologi. Vi debugger, gør skabelonerne kompatible og får alting til at køre glat. Så du skal ikke bekymre dig – det kan du trygt lade os om.
 • Hurtig respons
  Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at din webshop kører, som den skal, og derfor kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at være tilgængelig, når det er påkrævet. Desuden kører vi en skrap kvalitetskontrol, der gør, at alle vores skabeloner er så tæt på perfekte, som de kan blive.
 • Nem tilpasning
  Vi sørger for at tilrettelægge vores produkter på en måde, så de er nemme at tilpasse. Både for os og for dig selv, hvis du har brug for at tilføje eller modificere noget. Det er vigtigt for os, at der er logik bag måden vores produkter er tilrettelagt på, så det gør vi meget ud af – du skal som bruger føle dig i sikre hænder.
 • God og dækkende support
  Hos CLKWEB går vi ikke ned på support. Tværtimod ser vi det som vores fornemste opgave at få dig godt i gang med din hjemmeside eller din webshop uden de store sværdslag. Brug vores online-support, eller kontakt teamet på 31 66 99 10, hvis noget vedrørende din webløsning volder dig besvær. Vi er til for dig!
 • Kvalitet
  Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten hos CLKWEB. Vi afslutter først en opgave, når du er tilfreds, og det er din garanti for, at det, vi leverer, er helt i top. Vi sætter en ære i at løse enhver opgave til perfektion, hvad enten det drejer sig om implementeringen af en webshopløsning eller designet af et banner.

Hvad vi tilbyder

 
Magento Webshop
 
Magento Udvikling
 
Magento Moduler
 
Magento Programmering