Et par gode råd til dig der overvejer at starte din egen webshop

 

  Går du med en drøm om at starte din egen webshop, så er det en god ide at læse med her. Det er nemlig benhårdt arbejde, at starte sin egen webshop. Vi har lavet en liste over nogle af de ting du skal være opmærksom på.

  Vælg det rigtige CMS fra starten
  
Når du skal starte ny webshop skal du sikre dig du får et CMS der dækker dine behov. Hos CLKWEB anbefaler vi shop systemet magento. Der findes dog andre CMS der også kan løfte opgaven. Shopify samt presta shop er begge gode systemer.  Lav en god kategori struktur

  Sørg for at lave en kategori struktur der er nem at navigere i. Dine kunder skal ved få klik kunne finde frem til præcis de produkter de søger.

  

Opret dine produkter korrekt fra start

  Når du skal igang med, at oprette dine produkter skal du sørger for du ved hvordan shop systemet kan hjælpe dig bedst muligt. Hvilke tekniker passer bedst til dine forskellige produktertyper. På https://www.clkweb.dk/support.html finder en række videoer omkring det at oprette produkter i en magento shop. 

Brug tid på oprettelse af dine produkter
Dine produkter skal fremstå bedre end dine konkurrenters. Du skal have de bedste og skarpeste billeder og dine tekster skal være gode og unikke. Du må aldrig bruge din leverandørs tekster, skriv dine egne tekster og du bliver belønnet af google.


  Brug tid på produktrelationer
  
Skab mersalg ved at vise relaterede og alternative produkter til dine kunder. Hvis en kunde køber en lommelygte og du sørger for at vise kunden tilbehør der passer til eksempelvis en ekstra pære, batterier, en taske eller andre tilknyttet produkter. Det vil øge din gennemsnitlige ordre værdi. Du kan med visning af alternative produkter sørger for kunden ser andre modeller fra samme kategori, hvis de er interesseret en lommelygte og de på produktsiden kan se 5 andre lommelygter kan det være en anden model var mere interessant og var det kunden søgte.  Spar tid med fragtmoduler og integration til dit regnskabsprogram
  Når din shop er klar og ordrerne begynder at tikke ind, er det vigtigt du hurtigt og nemt kan ekspedere dine ordre. Til Magento findes der både GLS og Pacsoft moduler som hjælper dig med, at udskrive pakkelabels det sparer dig for en masse tid og fejl. Den tid du sparer kan du så bruge på at skrive gode tekster og beskrivelser på din webshop.

  Det samme gør sig gældende for integreret regnsskabsprogram, der findes gode integrationer til economic, som er meget populært blandt ny startede webshops. Du kan relativ billigt tilkøbe en integration fra magento til din economic aftale.

  Markedsføring

  Du skal være parat til at kæmpe om de potentielle kunder der søger efter dine produkter online. Det kan være en dyr fornøjelse og derfor skal du være sikker på, at din webshop er klar til at tage imod betalende besøgende inden du kaster penge efter det. Google adwords og google shopping er en meget populær måde, at markedsfører sig på. Vores anbefaling er, at du skal have hjælp til opsætning af dine adwords og google shopping annoncer. Det er vigtig man kun betaler for den trafik der konveretere, det findes der ekspeter der kan nørde med. Igen så sparer du en masse tid på det, som du kan bruge på at skabe godt indhold på din webshop. 

 SEO
 SEO er ligesom adwords og google shopping, noget du bør overlade til rigtige nørder. Det er en videnskab og man kan hurtigt bruge en masse tid på, at læse en masse artikler om emnet og så drukne i, at forsøge at få bedre resultater på søgemaskinerne. Du skal have professionel hjælp til dette. Kontakt evt. clkweb.dk og hør nærmere om emnet.

 Har du spørgsmål omkring opstart af ny Webshop så kontakt os gerne. Vi giver gerne gode råd og vejledning til din nye webshop.

Chat
Copyright © 2009-2021 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.