Responsivt og brugervenligt design
 

Flere og flere potentielle kunder anvender mobilenheder såsom smartphones eller tablets til deres primære internetadgang. Derfor er det af altafgørende betydning for din succes, at alle får et godt førstehåndsindtryk af din webshop på deres håndholdte enheder. Magento2 understøtter responsivt design, så din webshop altid vil tage sig perfekt ud, uanset om kunden besøger den på computer, tablet eller smartphone. Skabelonen tilpasser sig skærmens størrelse for den perfekte kundeoplevelse. Se demoshop her https://www.clkshoppen.dk

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
Magento2 fragtmodul i samarbejde med pakkelabels.dk
 

Vi har gjort det nemt for dig at håndtere dine fragtmetoder. I samarbejde med pakkelabels.dk har vi udviklet et modul, hvor du hurtigt og nemt kan opsætte din fragtmetoder og vælge imellem Postnord, GLS, Bring & Dao. Du opretter dine fragtmetoder direkte i din magento2 administration. Du kan massefakturere og udskrive labels direkte til printeren uden at skulle forlade din magento2 administration. Track & trace sendes automatisk til dine kunder og importeres ligeledes direkte ind på ordren, så du altid kan hjælpe dine kunder med, hvor langt en forsendelse er. Læs mere her https://www.clkweb.dk/magento2-fragtmodul-gls-bring-dao-postnord-i-en-samlet-losning.html

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
Avanceret zoom modul til dine produktbilleder med Magictoolbox
 

Vores magento2 skabelon leveres som standard med det populære Magic Zoom plus, som sikrer dig knivskarpe billeder med flot zoom funktion samt fuld skærmvisning af dine produktbilleder. Fungerer ligeledes med video-upload så du sammen med dine produktbilleder kan vise videoer enten via youtube eller vimeo. Se eksempel på zoom funktionen her https://www.clkshoppen.dk/beoplay-a1.html

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
clkweb.dk
Nyhed og tilbudslabel
 

Når du opretter et nyt produkt eller sætter et produkt på tilbud, vil der automatisk tilføjes et nyheds/tilbudslabel, der vises på produktets kategoriside eller produktside. Det giver hurtigt dine kunder et overblik over de seneste nyheder og produkter på tilbud. Du kan se eksempel her https://www.clkshoppen.dk/beoplay-a1.html

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
clkweb.dk
Optimeret bestillingsflow
 

Vi har designet et flot og konverteringsvenligt bestillingsflow, så dine kunder hurtigt kan få et overblik over, hvilke fragtmetoder de kan vælge imellem og herefter vælge ønsket betalingsform. Vi har endvidere lavet en email-validering så kunderne skal indtaste deres email adresse to gange for at sikre, at kunden indtaster den korrekte email-adresse. Du får endvidere mulighed for, at dine kunder kan tilknytte en kommentar til ordren, der bliver vist både på ordrebekræftelsen samt inde på ordren i administration.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
clkweb.dk
Professionel Magento Hosting
 

I samarbejde med Powerhosting ApS tilbyder vi hosting til din magento2 webshop. Powerhosting er Danmarks største magento host, og vi tilbyder skræddersyet magento hosting. De første 3 måneders hosting er inkluderet i prisen og vil herefter blive faktureret årligt. Vi har valgt Powerhostings shared plus løsning, så din shop får den hastighed en Magento2 shop kræver. Prisen efter de første 3 måneder er DKK 4500,00 ekskl. moms/år.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
clkweb.dk
Lazy load
 

Med lazy load loades kun de billeder der er synlige for brugeren. Det forbedre din loadhastighed og google pagespeed score. Modulet fungere så det automatisk kun loader de billeder som brugeren ser. Det gør at din side loader væsentlig hurtigere, selv med en dårlig 3G forbindelse. Hastighed er en af de vigtigste faktorer for en høj konverteringsrate.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
clkweb.dk
WebP billeder
 

WebP er et moderne billedformat, der komprimere dine billeder uden man kan se det på kvaliteten. Med Webp billeder vil din loadhastighed forbedres pga. mindre filstørrelser sammenlignet med traditionelle jpg/png billeder. Modulet laver automatisk dine billeder i webp format, du uploader blot dine billeder som normalt og modulet sørger for resten.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
clkweb.dk
Support videoer
 

Vi har lavet et videoarkiv til vores magento2 skabelon. Du vil derfor selv kunne tilpasse din webshop med firmaoplysninger, email-adresser, cms sider og cms blokke mv. Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at vedligeholde din webshop. Derfor laver vi løbende videoer til vores magento2 support område, så du hurtigt kan finde en video med forklaring på, hvordan du opsætter shoppen korrekt.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
clkweb.dk
EPAY / Bambora
 

Vi anbefaler epay/bambora som betalingsgateway, og vi installerer gratis deres plugin på din magento webshop. Epay/bambora yder en fremragende support og er derfor godt som betalingsgateway. Du kan ligeledes ansøge Bambora om en gratis indløsningsaftale på visa, visa electron, mastercard, maestro, mobilepay og/eller Viabill. Bemærk venligst, at du, hvis du ønsker dankortaftale, skal ansøge om dette hos nets.dk. Selve indløsningsaftalen er gratis og kræver blot godkendelse, og så er du i gang. Du kan bestille gatewayen igennem clkweb. Den koster 199 pr. måned, såfremt du ønsker en netsaftale eller 149 kr. om måneden såfremt du ønsker bambora som indløsningsaftale.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
EAN betaling
 

Shoppen leveres med EAN betalingsmodul så offentlige virksomheder kan udfylde EAN nr. samt referencenr. ved bestilling. Modulet gemmer oplysningerne på ordren, så du kan udfylde fakturaen med oplysningerne i dit regnskabsprogram. Bemærk venligst; modulet sender ikke automatisk en faktura videre til kunden.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
Pop up modul
 

Vis en pop-up, når kunder kommer ind på din side, eller når de forlader den igen. Du kan på den måde hurtigt præsentere dit budskab til dine kunder. Du kan aktivere, så kunden får mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrev i pop-uppen.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
clkweb.dk
Elastic search modul fra mirasvit
 

Det skal være nemt for dine besøgende at finde de produkter, som de søger. Derfor har vi optimeret magentos standardsøgemaskine med det populære Mirasvit Elastic search. Modulet finder langt bedre resultater end Magentos standardsøgemaskine og viser samtidig et lille thumbnail billed, når du laver en søgning på resultatlisten.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
 
Support inkluderet
 

Når du køber clkshoppen får du 5 timers telefonisk support med i prisen. Herefter henvises til vores videoarkiv eller betalt support. Prisen for support er DKK 750,00 kr. pr. time og ved en klippekortsordning betales der pr. påbegyndt 15 min. Ønsker du ikke en klippekortsordning betales der pr. påbegyndt 30 min.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
clkweb.dk
 
Fremtidige opdateringer
 

Magento frigiver løbende nye versioner. De nye versioner indeholder fejlrettelser, nye funktioner og sikkerhedsmæssige opdateringer. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde sin installation opdateret. Det er svært at sige præcis, hvor ofte du bør opgradere din shop. Et forsigtig bud vil være 3-6 gange pr år. Du skal regne med ca. 1-3 timers arbejde af 750 kr. pr. opgradering. Prisen afhænger af hvor mange 3. parts moduler du har fået installeret gennem tiden.

Kontakt os SE DEMO 1 SE DEMO 2
Copyright © 2009-2023 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.