Magento priser

Magento webshop priser

 

Nedenfor ser du vores Magento priser på en komplet Magento Webshop. Vores Magento Webshop Priser er vejl. Og du modtager altid et komplet tilbud på din magento webshop. Vi kan også lave en pakke, der passer til netop dine behov og ønsker. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se vores magento2 skabelon her

Programmør support

Når du bestiller en Magento Webshop igennem clkweb.dk, hjælper vores programmør dig godt i gang med håndtering af webshoppen. Nedenstående træning er inkluderet i prisen:
  • Oprettelse af kategorier 0,5 time
  • Oprettelse af produktegenskaber 0,5 time
  • Oprettelse af konfigurerbare / simple produkter 1 time
  • Oprettelse af CMS sider og CMS statiske blokke 1 time
  • Ordrehåndtering 1 time
Support / timebank priser
  • 750,00 kr. pr. time
  • Der trækkes pr. påbegyndt 15 min.
  • Der henvises endvidere til vores support videoer. Har du behov for support, som ikke er omfattet af den inkluderede træning, eller en del af vores online support videoer, kan du altid bestille betalt support. Den tid der bruges til support bliver trukket fra din timebank.

Magento Webshop design

Hvis du ønsker et kundespecifikt design, skal du vælge vores Custom magento løsning. Vores designer udarbejder et design der passer til dine ønsker og krav. Det hele laves i photoshop inden implementeringen startes. Således ved du præcis hvordan din ny Magento Webshop kommer til at se ud.

Det med småt

1. års hosting er inkluderet i prisen. Prisen for hosting efter det første år er dkk 1500,00 ekskl. Moms pr. år.

Epay koster 599 i oprettelse og 199 pr. måned, der betales 12 måneder forud.

Ønsker du at leje en webshop, er opsigelsen 12 måneder. Shoppen kan købes fri ved kontant betaling af 24 måneders leje. Ved opsigelse vil shoppen blive slettet, den kan altså ikke sælges til 3. part uden betaling af de 24 måneders leje. Dog kan 3. part godt overtage shoppen såfremt denne indgår ny lejeaftale med clkweb.

Vidste du

At vores programmør er magento certificeret og vores danske projektleder, er magento solutions specialist certificeret? Kontakt os for mere information om priser og hvordan du kommer i gang som kunde hos clkweb.

Copyright © 2009-2019 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.