Magento Post Danmark Pacsoft modul
 Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul  Magento Post Danmark Pacsoft modul

Magento Post Danmark Pacsoft modul

På lager
Varenummer
5000000
Ingen
Post Danmark-fragtmodulet fra CLKWEB.DK er et fragtmodul, der er fuldt integreret med de services, som Post Danmark tilbyder. Bl.a. har modulet direkte eksport til Pacsoft Online, direkte udprintning af labels, samt mulighed for at benytte Post Danmarks afhentningssteder. Du får desuden mulighed for at oprette flere fragtrater og bruge disse i forbindelse med Magentos prisregler.
  • Spar tid på at skrive pakkelabels
  • Eksportér data til Post Danmark Pacsoft
  • Nem og hurtig installation
  • Demoversion, hvor du kan se, hvordan modulet virker
1.500,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
X
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder: Magento Post Danmark Pacsoft modul
Modulet sørger både for at sende ordreinformation direkte til Pacsoft Online og printe labels. Med blot et klik er alle ordreinformationer overført til Post Danmarks Pacsoft-system, og du slipper for manuelt tastearbejde, der typisk fører til fejl. Et enkelt klik, og du har en færdig label klar til at blive sat på pakken! Modulet kan desuden, helt automatisk, indsætte Track & Trace-numre på Magento-ordren plus oprette en forsendelse og sende en e-mail til kunden.

Du sparer tid og sikrer, at dine forsendelsesoplysninger altid er korrekte.

Post Danmarks afhentningssteder

Giv dine kunder mulighed for at benytte Post Danmarks afhentningssteder som forsendelsesmulighed. Hvis du tilbyder afhentningssteder som en fragtmetode, slipper kunden for at være hjemme, når pakkeposten kommer forbi. I stedet kan kunden hente sin pakke, når det passer ham/hende. En fragtrate, der benytter afhentningssteder, lader kunden indtaste det postnummer, han/hun gerne vil afhente sin pakke i. Herefter vises en liste med tilgængelige afhentningssteder, og kunden kan frit vælge sit foretrukne afhentningssted.

Alternativt kan du vise Post Danmarks fragtrater på et dynamisk kort, der også indeholder adresse og åbningstider på de valgte afhentningssteder.

Opsæt flere fragtrater

Pacsoft-modulet kan præsentere flere fragtmuligheder og lade kunden vælge, hvilken en der passer bedst. Hver fragtrate kan have sin egen titel, sine egne addons og specifik pris. F.eks.:

Post Danmark Privat med omdeling til 49.-
Post Danmark Erhverv til 39.-
Post Danmark afhentningssteder til 39.-

Alle fragtrater er selvfølgelig konfigurérbare. Du kan altså specificere en eller flere addons til hver fragtrate, f.eks. Levering før kl. 10, Forsikring eller SMS-advisering. Alle de addons, Post Danmark udbyder, er tilgængelige i modulet.


Bemærk, at de forskellige addons ikke nødvendigvis kan bruges sammen med alle tilgængelige services. For en komplet kombination henvises til tabellen sidst i denne beskrivelse.

Brug fragtraterne i Magentos prisregler

Post Danmark-fragtmodulet kan benyttes i Magentos prisregler, hvilket giver dig uanede muligheder. Du kan f.eks. oprette en prisregel, der giver 50 % på fragten fra 1/3-31/3, når kunden har købt over 500,- og benytter Post Danmarks udleveringssteder. Kun fantasien sætter grænser.

Integration til Pacsoft Online

Med Post Danmark-fragtmodulet har du fuld integration til Pacsoft Online. Systemet giver dig mulighed for at udskrive labels til dine forsendelser på en nem og hurtig måde og overfører desuden alle ordreinformationer (navn, adresse, telefonnummer, vægt) til Pacsoft-systemet.

Udskrivning af en eller flere labels ad gangen

Modulet har mulighed for at overføre flere ordrer til Pacsoft ad gangen. Modulet tilføjer en række genveje (mass-actions) til din ordreoversigt, hvorfra du har mulighed for at vælge en eller flere ordrer og bestille labels baseret på leveringsmetode, standard privatlabel, standard erhvervslabel eller standard returlabel.

Rediger label-informationerne før afsendelse

På selve ordren i dit administrationspanel har vi gjort det muligt at redigere alle de informationer, der sendes til Pacsoft-systemet. Det betyder, at du manuelt har mulighed for at sætte antallet af colli, leveringsnoter, indhold etc. Du kan også ændre i de services og addons, der måtte høre til den pågældende fragtmetode.

Det kan selvfølgelig også lade sig gøre at printe både label og returlabel fra selve ordren.

Send mail til udskrift

Modulet er forberedt til at kunne håndtere en service fra Post Danmark, så det automatisk kan sende en mail med et link til en tredjepart og nemt udskive den bestilte label. Denne funktion er specielt nyttig, hvis du benytter et eksternt lagerhotel eller lignende.Importér Track & Trace

Modulet kan automatisk importere Track & Trace-numre fra Pacsoft Online. Faktisk kan du konfigurere modulet, så det automatisk danner en levering til en ordre, indsætter Track & Trace og sender en leveringsmail til kunden med det korrekte T&T-nummer.

Omfattende konfigurationsmuligheder

Vi ved, at ingen webshopejere er ens. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at modulet kan konfigureres, så det passer til netop dine ønsker og behov. Modulet kommer med en række omfattende konfigurationsmuligheder, så du har mulighed for at skræddersy det, præcis som du vil.

Oversigt over Post Danmark ydelser og addons

I følgende tabel kan du se de services og addons modulet kan håndtere.

Post Danmark Business Priority (Samsending) Postopkrævning, Flexlevering, Transportforsikring

Post Danmark Business Priority (Single) Postopkrævning, Transportforsikring

Post Danmark Erhvervspakke Email-advisering, Farligt indhold i begrænset mængde, Flexlevering, Levering før 10, Modtagerkvittering, Pakke med omtanke, SMS-advisering, Transportforsikring, Værdi

Post Danmark Pallet Farligt indhold i begrænset mængde, Flexlevering, Indbæring, Tidsbestemt levering, Tlf. varsel

Post Danmark Parcel Economy Postopkrævning, Transportforsikring

Post Danmark Private Priority Transportforsikring, Værdi

Post Danmark Privatpakker Norden Brevadvisering, Email-advisering, Flexlevering, Fly, Omdeling, Pakke med omtanke, Postopkrævning, SMS-advisering, Transportforsikring, Valgfrit afhentningssted, Værdi, XL-omdeling

Post Danmark Privatpakker Norden (Norge) Transportforsikring

Post Danmark Privatpakker Norden Bulksplit Brevadvisering, BulkSplit, Email-advisering, Fly, Postopkrævning, SMS-advisering, Transportforsikring, Valgfrit afhentningssted, Værdi

Post Danmark Waybill

Post Danmark Last Mile Flexlevering, Levering før 10
Copyright © 2009-2018 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.