Magento GLS modul
 Magento GLS modul  Magento GLS modul  Magento GLS modul  Magento GLS modul  Magento GLS modul

Magento GLS modul

På lager
Varenummer
400000
Ingen

Giv dine kunder mulighed for at benytte GLS som forsendelsesmetode: Vores GLS-fragtmodul til Magento understøtter den meget populære forsendelsesmetode PakkeShop, samt alle andre GLS-forsendelsesmetoder.

  • Spar tid på at skrive pakkelabels
  • Eksportér data til GLS Interline
  • Nem og hurtig installation
  • Demoversion, hvor du kan se, hvordan modulet virker
1.500,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
X
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder: Magento GLS modul

GLS-modulet er et Magento-fragtmodul, der bl.a. kan vise GLS PakkeShops baseret på kundens indtastede postnummer.

Modulet præsenterer kunden for en liste af GLS-forsendelsesmuligheder, herunder PakkeShop. Desuden er det muligt at eksportere til GLS’ InterLine-system, så du meget nemt kan udskrive dine forsendelseslabels, og så har kan modulet automatisk importere Track & Trace-numre fra InterLine.

Flere forskellige fragtrater – inkl. GLS PakkeShop

PakkeShop-modulet understøtter alle fragtmetoder, der udbydes af GLS: normal, Express10-Service (levering før 10), Express12-Service (levering før 12), international samt PakkeShop. Det er muligt at lave flere fragtrater, så modulet præsenterer kunden for en liste af fragtmuligheder til forskellige rater, f.eks. Express10-Service til 99.-, normal forsendelse til 49.- eller afhentning i en GLS PakkeShop til 39.-.

Vis tilgængelige pakkeshops

Forsendelse til en GLS PakkeShop er populært i Danmark. Kunden vælger, hvilken PakkeShop han/hun gerne vil have pakken sendt til, og kan efterfølgende hente sin pakke i åbningstiden.

GLS PakkeShop-modulet er et Magento-fragtmodul, der er forberedt til GLS PakkeShop. Det fungerer ved, at kunden indtaster et postnummer i forbindelse med sin bestilling. Herefter henter modulet automatisk alle de PakkeShops, der befinder sig i det valgte postnummer, og kunden kan vælge den, han/hun gerne vil have sin ordre sendt til. Modulet kan præsentere listen over PakkeShops i en select-box, en liste af radio knapper, eller som et kort.

Omfattende fragtrateopsætning

Ud over at kunne præsentere alle tilgængelige pakkeshops for kunden, giver modulet også adgang til en omfattende fragtopsætning. På den måde er det muligt at opsætte individuelle fragtrater baseret på en kombination af land, postnummer, region og en af funktionerne "Vægt mod destination", "Pris mod destination" eller "Antal varer mod destination".

Dermed får du som webshopejer fuld kontrol over fragtprisen, samtidig med at kunden får en række fragtmetoder at vælge mellem. Det er f.eks. muligt at differentiere fragtprisen baseret på antallet af varer og det land, hvor varerne skal sendes til.


Det er også muligt at specificere, om kunden skal kunne indtaste en leveringsbesked under hver fragtrate.


Eksportér til InterLine

For at lette din håndtering af forsendelsen kan modulet eksportere alle ordrer til GLS-systemet InterLine. InterLine giver mulighed for hurtigt og nemt at udskrive pakkelabels med den korrekte information, så du slipper for irriterende tastefejl. Selve eksporten sker ved, at modulet danner en CSV-fil, som importeres direkte i InterLine - enten via en manuel import eller via InterLine-funktionen Silent Mode. Modulet kan desuden sættes op til automatisk at danne en CSV-fil ud fra ordrens status, eller du kan vælge at eksportere ordrerne manuelt via Magentos ordreoversigt.

Importér fra InterLine

Modulet kan automatisk importere Track & Trace-numre (T&T) fra GLS InterLine. Det har endda mulighed for automatisk at oprette en forsendelse, indsætte T&T-nummer og afsende en advisering til kunden. Du slipper derfor for manuelt at skulle indtaste T&T-numre, og dine kunder kan følge deres pakke hele vejen til døren.

Modulet er så fleksibelt, at du selv kan bestemme ordlyden af den besked, der sendes til kunden. Bemærk venligst, at InterLine er et system, der er udbudt af GLS og intet har med selve GLS-modulet at gøre.

Copyright © 2009-2019 DKCOMMERCE APS (CLKWEB.DK). All rights reserved.